Hungary

Magyarország

A Szabadság Krisztusban felekezetközi szolgálat célja, hogy olyan segédanyagokat biztosítson a gyülekezetek részére, amelyek segítségével a gyülekezet tagjai növekedhetnek, megerősödhetnek Krisztusban és megláthatják elhívásukat, szolgálati területüket.

Jézus azt parancsolta, hogy „tegyetek tanítvánnyá minden népet!” (Máté 28:19)

 Lehet, hogy a szolgálatunk során emberek térnek meg, de valószínűleg nagyon kevesen lettek igazi tanítvánnyá. Sajnos túl sok kereszténynek okoz nehézséget megragadni és beépíteni az életébe az alapvető bibliai igazságokat. 

Nem az a probléma, hogy nincsenek kitűnő tanítványképző tananyagaink. Inkább az a gond, hogy a múltbéli tapasztalatok és bűnök miatt nem tudjuk befogadni és alkalmazni az igazságot. Pedig pontosan erre lenne szükségünk: „Megismeritek az igazságot, és az igazság pedig megszabadít titeket” (János 8:32).

A Szabadság Krisztusban Tanítványképző Tanfolyam célja, hogy segítsen minden keresztény embernek rendezni a megoldatlan személyes és szellemi konfliktusait úgy, hogy őszinte bűnbánatot tart és megtér. Sokkal könnyebben megértik, hogy kivé váltak Krisztusban, és sokkal gyorsabb tempóban haladnak az éretté válás útján, mint ahogy azt korábban lehetségesnek tartották.

 

Freedom in Christ Ministry's  purpose is to equip and support churches so that church members become mature and strong in Christ.  Enabling them to find their calling and ministry areas in the church. The ministry is interdenominational.

Jesus commandment : Go therefore, and teach all nations...Teaching them to observe all things whatsoever I have commanded you (Mt. 28,19)

Many people become converts but only few become disciples. There are many difficulties that stop christians taking hold of the truth of God's  Word. There are numerous discipleship courses around but participants are often prevented from getting hold of the truth due to sin or strongholds still existing in their lives.

And you shall know the truth, and the truth shall make you free (Jn. 8,32)

The purpose of the Freedom in Christ course is to help participants deal with unresolved spiritual issues by confessing and renouncing them. It also helps them to understand their new identity in Christ and grow in faith, helping them to become mature disciples of Jesus.

Magyarországi szolgálatvezetők

Vizy Antal és Hildegard

tel: +36 30 997 0102, email: vizycsalad@gmail.com

Kapcsolattartó

Listár Gabriella

tel: +36 20 770 5996, email: info@szabadsagkrisztusban.hu

 

Hungarian representatives

Antal and Hildegard Vizy

phone: +36 30 997 0102, email: vizycsalad@gmail.com

Region: 
Europe